Onderwijs dienstverlening

Zit u als onderwijsinstelling met fiscale of financiële vraagstukken waar u nauwelijks uitkomt? Maak dan gebruik van de onderwijs dienstverlening van Anton Stuurman. Ons boekhoudkantoor levert uiteenlopende diensten op het gebied van belasting en administratie en helpt u graag om orde aan te brengen in uw financiële toestand.

De praktijk wijst uit dat veel instellingen er tegenwoordig niet aan toekomen om hun boekhouding op optimale wijze in te richten. Het verzorgen van de best mogelijke educatie en het inspelen op continu evoluerende regelgeving zorgt ervoor dat de administratie in veel gevallen een ondergeschoven kindje is.

Onderwijs dienstverlening: financieel advies

Dat is een kwalijke zaak, want het is juist de administratie die het fundament vormt van een gezonde bedrijfsvoering. Ook wanneer u geen winstoogmerk heeft, is het van belang een goed doordacht beleid te voeren en te allen tijde inzicht te hebben in de cijfers van uw organisatie. Alleen op die manier kan een instelling zich verder ontwikkelen.

De speciale onderwijs dienstverlening van Anton Stuurman is erop gericht u deze taak waar mogelijk uit handen te nemen. Indien gewenst vertolken wij louter een adviserende rol, maar een compleet ontzorgende rol behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Contact? Bel naar 033 – 303 00 90 of mail ons via het contactformulier.

Onderwijs dienstverlening?
Stuurman Administratieve Dienstverlening!