Administratie in het Onderwijs

Wanneer u op zoek bent naar administratiekantoor voor het uitbesteden van uw administratie in het onderwijs? Dan bent u bij Stuurman Administratieve Dienstverlening aan het juiste adres. Wij zijn een landelijk, professioneel en betrouwbaar administratiekantoor. U kunt uw onderwijsadministratie aan ons uitbesteden. Door onze ervaring kunnen wij snel en efficiënt uw administratie op orde brengen. Dat bespaart u veel tijd, energie én geld. Onderwijs administratie? Welkom bij Stuurman!

Interim onderwijs administratie

Uw onderwijs administratie in korte tijd weer op orde brengen? Stuurman neemt u graag werk uit handen. Hierdoor houdt u meer tijd over voor de specifieke werkzaamheden van uw onderwijsinstelling. Heeft u een achterstand in de administratie van uw onderwijsinstelling? Maak dan eens vrijblijvend een afspraak met ons. De oplossing is vaak dichterbij dan u denkt.

Onderwijs administratie snel op orde

Het op orde krijgen en houden van uw onderwijsadministratie lijkt soms een hele klus. Wij hebben daar veel ervaring mee en zijn u graag van dienst. Met onze speciale tarieven voor Dienstverlening onderwijs en Consultancy onderwijs kunnen wij u helpen met maatwerk voor uw situatie.
 
Stuurman Administratieve Dienstverlening is als administratiekantoor landelijk actief. Specifiek bent u bij ons aan het juiste adres voor onder meer:

Vrijblijvend contact over administratie onderwijs

Wilt u vrijblijvend informatie over het uitbesteden van uw administratie in het onderwijs? Neem dan contact op met Anton Stuurman. Dit kan door te bellen met 033 – 303 00 90 of door een bericht te sturen via ons contactformulier.

Administratie onderwijs?
Stuurman Administratieve Dienstverlening!Onze klanten beoordelen Stuurman Administratieve Dienstverlening gemiddeld met een 9.5 (van 10) op basis van 1 review!

Advies op maat?

Vrijblijvend en deskundig.

  Bel me terug

   Waarom u kiest voor Stuurman? Overtuig uzelf!

   • afspraak mogelijk op kantoor of thuis
   • beschikbaar in avonduren
   • aantrekkelijk tarief
   • inhuren op uurbasis