Boekhouder

Een Boekhouder? Welkom bij Stuurman Administratieve Dienstverlening. Als professioneel administratiekantoor hebben wij de boekhouder in dienst waar u naar op zoek bent. Wanneer u zoekt naar administratiekantoor dat service en vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan, bent u bij Stuurman Administratieve Dienstverlening van harte welkom. Uw boekhouding uitbesteden is een slimme manier om meer structuur in uw bedrijf aan te brengen. Door onze ervaring kunnen wij snel en efficiënt uw boekhouding op orde houden. Dat bespaart u veel tijd, energie én geld. Een goede boekhouder? Stuurman Administratieve Dienstverlening! Welkom.

Betrokken boekhouder?

Een betrokken boekhouder is van groot belang voor u als ondernemer en uw onderneming. Een goede boekhouding valt en staat met het goed doorgronden van de achtergrond en het op orde houden van de cijfers. Veel ondernemers zijn het liefst bezig met de eigenlijke werkzaamheden van hun onderneming. Bij Stuurman Administratieve Dienstverlening denken we er net zo over… en wij zijn graag uw boekhouder. Kernwoorden van de boekhouders van ons administratiekantoor zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en professioneel. Dit komt onder meer tot uiting dat u bij Stuurman altijd een persoonlijke boekhouder hebt die voor u klaar staat. Zo kunt u er van op aan dat uw boekhouding in goede handen is. Uw boekhouding uitbesteden doet u dan ook met een gerust hart aan Stuurman Administratieve Dienstverlening. Uw boekhouding uitbesteden aan een administratiekantoor moet u geen zorgen opleveren, maar juist voor zorgen behoeden. Vanuit dat uitgangspunt staan wij graag voor u klaar en denk met u mee waar nodig.

Boekhouding uitbesteden loont!

Uw boekhouding uitbesteden loont. Stuurman neemt de complete boekhouding voor u uit handen. Hierdoor houdt u meer tijd over voor de specifieke werkzaamheden van uw onderneming. Bent u ZZP-er of heeft u een eenmanszaak? Ook dan bent u meer dan welkom bij Stuurman! Voor ZZP-ers hebben we namelijk zeer aantrekkelijke tarieven voor het uitbesteden van uw boekhouding.

Boekhouder

Administratiekantoor in de buurt

Stuurman Administratieve Dienstverlening is als administratiekantoor landelijk actief.
Specifiek bent u bij ons aan het juiste adres voor onder meer:

Vrijblijvend contact met uw Boekhouder

Wilt u vrijblijvend informatie over het uitbesteden van uw boekhouding? Neem dan contact op met Anton Stuurman. Dit kan door te bellen met 033 – 303 00 90 of door een bericht te sturen via ons contactformulier.

Boekhouder?
Stuurman Administratieve Dienstverlening!