Administratie

De meeste ondernemers richten zich graag op waar ze goed in zijn binnen hun onderneming. Het verzorgen van de administratie valt daar vaak niet onder. En dat is waar wij in beeld komen. Wij helpen je graag om jouw administratie zo efficiënt in te richten. Uiteraard is het aan jou of je jouw administratie geheel of gedeeltelijk wilt uitbesteden.

Wij werken met diverse administratiepakketten, waardoor er vrij veel mogelijk is.

Een greep uit onze werkzaamheden:

  • Implementatie slimme software voor het automatiseren van je administratie;
  • Het verzorgen van de totale administratie: het samenstellen van de jaarrekening, het verzorgen van de diverse aangiften en de salarisadministratie;

De voordelen van het door ons te laten verzorgen van de administratie:

  • Jij kan je richten op waar je zelf goed in bent binnen je organisatie;
  • De softwarepakketten waarmee wij werken zijn eenvoudig in gebruik;
  • Je hebt realtime inzicht in de kosten en opbrengsten van je onderneming;
  • Wij werken met duidelijke prijsafspraken, dus je weet wat je administratie je kost.

Salarisadministratie

Het uitbesteden van de salarisadministratie kan voor veel rust zorgen in je onderneming. Het bijhouden van de salarisadministratie is een accurate, tijdrovende klus. Ook om de relevante wet- en fiscale regelgeving bij te houden. Daardoor is een administratieve fout snel gemaakt, met een mogelijke hoge naheffing als gevolg.

Dat is niet nodig. Wij, van Stuurman, ontzorgen je graag voor de salarisadministratie.

Belastingaangifte

We verzorgen voor de meeste van onze relaties het totaalpakket. Dit houdt in dat we de btw-aangiften, aangifte loonheffingen, aangifte vennootschapsbelasting en aangiften inkomstenbelasting verzorgen. Uiteraard is dat ook afhankelijk van de grootte van de onderneming.

Aangifte inkomstenbelasting particulier

Wil je hulp bij de aangifte inkomstenbelasting? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij helpen je graag. Om de aangifte te kunnen verzorgen, ontvangen we graag vooraf de voorlopige aangifte inkomstenbelasting (VIA) en daarnaast alle stukken die van belang kunnen zijn bij de aangifte. Aangezien wij net zoveel van duidelijk houden als jij, verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting tegen een vast tarief van 90 euro per aangifte (bij fiscale partners rekenen we 110 euro).