Over Stuurman

Wij zijn Stuurman Administratieve Dienstverlening. Een administratiekantoor in het midden van het land. Wij verzorgen voor onze relaties de volledige administratie. Hierbij kan je denken het opstellen van de fiscale aangiften, het samenstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de salarisadministratie.

Onze mensen

Onze uitgangspunten

GEWOON DOEN

De administratie is soms al ingewikkeld genoeg. Dan wil je gewoon iemand die het voor je regelt. Zonder teveel vragen en lekker no-nonsense.

TOT IN DE PUNTJES

We denken graag mee in de best passende oplossing voor jou en willen waar mogelijk de administratie eenvoudiger inrichten. Daar hebben wij en jijzelf profijt van.

OP TIJD

Niemand vindt het fijn om lang op een antwoord te moeten wachten. We proberen altijd snel en duidelijk de vraag te beantwoorden. Ook houden we de deadlines in de gaten en leveren we onze stukken volgens de gemaakte afspraken aan. Wij vragen dat van onze relaties en dan mogen ze dat ook van ons verwachten.   

Recensies

Onze relaties waarderen onze no-nonsense en servicegerichte aanpak en beoordelen ons met een 4,9*(Google). Bekijk de reviews >