Salarisadministratie

Wanneer u op zoek bent naar administratiekantoor voor het uitbesteden van uw salarisadministratie, dan bent u bij Stuurman Administratieve Dienstverlening aan het juiste adres. Wij zijn een landelijk, professioneel en betrouwbaar administratiekantoor. U kunt uw salarisadministratie uitbesteden aan ons. Door onze ervaring kunnen wij snel en efficiënt uw loonadministratie uitvoeren. Dat bespaart u veel tijd, energie én geld. Salarisadministratie? Welkom bij Stuurman!

Salarisadministratie uitbesteden loont

Uw salarisadministratie uitbesteden loont. Stuurman neemt de loonadministratie van u uit handen. Hierdoor houdt u meer tijd over voor de specifieke werkzaamheden van uw onderneming. Zijn er specifieke vraagstukken waar u tegenaan loopt met uw personeel- en/of loonadministratie? Maak dan eens vrijblijvend een afspraak met ons. De oplossing is vaak dichterbij dan u denkt.

Arbeidscontracten

Ook voor het opstellen van arbeidscontracten bent u bij ons aan het juiste adres. Als administratiekantoor bent u bij ons op de juiste plek als het gaat om alle administratie rondom arbeidscontracten, salarisadministratie en loonadministratie. Betrouwbaar en professioneel. Neem vandaag nog contact op voor een offerte op maat.

De voordelen van Salarisadministratie bij Stuurman:

 •  u heeft altijd een kloppende, up-to-date salarisadministratie
 •  u wordt tijdig geïnformeerd over voor u relevante wijzigingen in wet- en regelgeving
 •  loonstroken op papier en/of digitaal
 •  u krijgt uw loonstroken, loonbelastingaangifte en de jaaropgave voor een vast en zeer voordelig bedrag per medewerker

Stuurman Administratieve Dienstverlening is als administratiekantoor landelijk actief. Specifiek bent u bij ons aan het juiste adres voor onder meer:

Vrijblijvend contact over salarisadministratie

Wilt u vrijblijvend informatie over het uitbesteden van uw salarisadministratie? Neem dan contact op met Anton Stuurman. Dit kan door te bellen met 033 – 303 00 90 of door een bericht te sturen via ons contactformulier.

Salarisadministratie?
Stuurman Administratieve Dienstverlening!Onze klanten beoordelen Stuurman Administratieve Dienstverlening gemiddeld met een 9.5 (van 10) op basis van 1 review!

Advies op maat?

Vrijblijvend en deskundig.

  Bel me terug

   Waarom u kiest voor Stuurman? Overtuig uzelf!

   • afspraak mogelijk op kantoor of thuis
   • beschikbaar in avonduren
   • aantrekkelijk tarief
   • inhuren op uurbasis