Administratiekantoor

Zoekend naar een administratiekantoor stuit u op Stuurman Administratieve Dienstverlening. Welkom bij een administratieve dienstverlener dat service en vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn een administratiekantoor dat landelijk actief is op het gebied van administratieve dienstverlening. U kunt bij ons terecht voor alle uiteenlopende activiteiten op het administratieve gebied van uw onderneming, stichting, school, etc. Ook als particulier bent u bij Stuurman van harte welkom! Wanneer u dus op zoek bent naar een professionele dienstverlener die echt met u meedenkt en net dat stapje extra zet voor u, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Welkom bij Stuurman Administratieve Dienstverlening.

Úw administratiekantoor

Wij zijn onder meer actief als:

Uw administratie uitbesteden? Welkom bij Stuurman! Wij zijn graag het administratiebureau dat uw administratie uit handen neemt. U kunt bij ons terecht voor al uw administratie. Dit kan gaan om uw complete boekhouding, salarisadministratie, belastingaangifte, belastingadvies, etc. Kortom; voor uw gehele administratie bent u bij Stuurman aan het goede adres!

Administratiekantoor ZZP

Bent u een ZZP-er en bent u op zoek naar een administratiekantoor ZZP voor het uitbesteden van uw administratie? Welkom bij Stuurman. Wij zijn een ZZP administratiekantoor speciaal voor uw administratie als ZZP-er. U bent als ZZP-er dus zeker welkom. Wij zijn niet te groot voor de administratie van eenmanszaken en houden graag uw administratie op orde. Uw administratie uitbesteden? Welkom bij Stuurman Administratieve Dienstverlening.

Administratiekantoor MKB

Voor het MKB zijn wij de administratieve dienstverlener bij uitstek. Wanneer u op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat u net dat extra zetje in de rug geeft en met u meedenkt, dan bent u bij Stuurman aan het juist adres! Voor het midden- en kleinbedrijf hebben wij speciale diensten. Denk aan het compleet uitbesteden van uw administratie, of het uitbesteden van uw salarisadministratie of het laten invullen van uw belastingaangifte, etc. Kortom; voor administratiekantoor MKB bent u welkom bij Stuurman!

Administratie kantoor

Stuurman Administratieve Dienstverlening staat graag voor u klaar als het gaat om het uitbesteden van uw administratie. Zo bent u bij ons welkom als het gaat om het uitbesteden van uw boekhouding, uitbesteden van uw salarisadministratie of loonadministratie. Uw personeelsadministratie uitbesteden? Ook daarvoor bent u bij Stuurman Administratieve Dienstverlening aan het juiste adres. Ook als particulier bent u bij Stuurman van harte welkom. Zo kunt u natuurlijk denken aan het laten invullen van uw belastingaangifte, het op orde houden van uw administratie of uiteraard betrouwbaar belastingadvies. Bij Stuurman zult u zich al snel thuis voelen. Wij staan graag voor u klaar. Iedere klant krijgt bij ons een persoonlijke benadering. Of u nu een groot bedrijf bent met groot aantal medewerkers, een kleiner bedrijf met een aantal werknemers, een zelfstandig ondernemer (ZZP-er) of een particulier. Bij Stuurman Administratieve Dienstverlening zult u ervaren dat u te maken heeft met een betrokken, professioneel en betrouwbaar financieel dienstverlener. Professioneel en objectief advies? Welkom! Wij staan graag voor u klaar om ook uw administratie op orde te houden en om ook u van de juiste adviezen te voorzien.

Vrijblijvend contact met Stuurman Administratieve Dienstverlening!

Wilt u vrijblijvend informatie over het uitbesteden van uw administratie? Neem dan contact op met Anton Stuurman. Dit kan door te bellen met 033 – 303 00 90 of door een bericht te sturen via ons contactformulier.

Administratiekantoor?
Stuurman Administratieve Dienstverlening!