Administratie Onderwijs

Bij het voeren van een gezonde onderwijs administratie komt veel kijken. Als school of instelling heeft u het echter al druk genoeg met uw educatieve kerntaken. In de praktijk blijkt hierdoor dat de boekhouding vaak niet de aandacht krijgt die nodig is. Flink achterlopen hiermee kan helaas verstrekkende financiële gevolgen hebben.

Wij adviseren u dan ook deze onwenselijke situatie niet onnodig lang aan te kijken. Elke organisatie heeft belang bij een gedegen administratie en instellingen binnen de onderwijssector vormen geen uitzondering op deze regel. Schakel daarom een specialist in om u te ontzorgen op het gebied van uw administratieve taken.

Onderwijs administratie uitbesteden aan administratiekantoor

Een specialist zoals Stuurman Administratieve Dienstverlening bijvoorbeeld. Ons administratiekantoor wordt geleid door Anton Stuurman, die jarenlange ervaring heeft op het gebied van onderwijs administratie. Hierdoor weten wij exact aan welke criteria uw instelling moet voldoen en wat de belangen zijn die er zoal spelen.

U bent verzekerd van veel persoonlijke aandacht, een transparante werkwijze en open communicatie. Zo bent u te allen tijde op de hoogte van uw financiële status en kunt u snel schakelen in situaties waar dat noodzakelijk is. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken via het contactformulier of telefonisch via 033 – 303 00 90.

Administratie Onderwijs?
Stuurman Administratieve Dienstverlening!