Boekhouding

Houdt u zelf uw boekhouding bij maar loopt u tegen de nodige obstakels aan? Dat kunnen wij ons goed voorstellen, want boekhouden is een specialistisch vakgebied dat soms grote uitdagingen met zich meebrengt. Complexe financiële regelgeving en een ingewikkeld boekhoudprogramma maken het er bovendien niet altijd gemakkelijker op.

Maar waarom zou u zelf uw administratie bijhouden, als u dit ook door een deskundige kunt laten doen? Zo bespaart u tijd, geld en weet u zeker dat de werkzaamheden met de hoogst mogelijke efficiëntie worden uitgevoerd. Wanneer u gewend bent alles zelf te doen, is het wellicht even een drempel om overheen te stappen. Maar u zult al snel merken dat u hierna nooit meer anders wilt.

Boekhouding eenmanszaak bijhouden

Met name van eenmanszaken krijgen we bij Stuurman Administratieve Dienstverlening veel verzoeken om de boekhouding bij te houden. Niet vreemd, want als ZZP’er heeft u uw handen vol aan het starten van uw onderneming en het binnenhalen van voldoende klanten. Op extra administratieve werkzaamheden zit u niet bepaald te wachten.

Ook u kunt het boekhouden nu uitbesteden aan onze vakkundige boekhouder. Wij nemen u al het werk uit handen en zorgen ervoor dat uw financiële situatie helderder is dan ooit tevoren. Twijfelt u nog? Bespreek uw wensen vrijblijvend via 033 – 303 00 90 of het contactformulier.

Boekhouding?
Stuurman Administratieve Dienstverlening!