Boekhoudkantoor

Wilt u een boekhoudkantoor inschakelen om uw financiën op orde te brengen? Dat is altijd een goed idee; of u nu particulier of ondernemer bent. Stuurman Administratieve Dienstverlening helpt u graag verder en biedt u de keuze uit een breed aanbod diensten op financieel gebied. Zo kunt u ons onder meer inhuren voor belastingadvies of het verzorgen van uw boekhouding.

Natuurlijk is zelf boekhouden ook een mogelijkheid, maar dit kan veel tijd in beslag nemen en biedt u geen zekerheid over het resultaat. Het voeren van een goede administratie is een specialistische discipline en kost tijd om onder de knie te krijgen. Tijd die u ook kunt besteden aan zaken die belangrijker voor u zijn.

Boekhoudkantoor voor boekhouder of belastingadviseur

Het uitbesteden van deze werkzaamheden aan een boekhoudkantoor is voor de meeste particulieren of ondernemers dan ook een strategie die loont. Niet alleen heeft u geen omkijken meer naar uw financiële zaken, ook bent u verzekerd van een boekhouding die altijd klopt. En dat is wel zo handig wanneer het tijd is voor de belastingaangifte.

Uiteraard kan onze boekhouder ook deze aangifte voor u verzorgen. Wilt u dit zelf doen en heeft u enkele vragen? Dan kun onze belastingconsulent u probleemloos van advies voorzien. Leg contact met ons via ons contactformulier of bel naar 033 – 303 00 90.

Boekhoudkantoor?
Stuurman Administratieve Dienstverlening!Onze klanten beoordelen Stuurman Administratieve Dienstverlening gemiddeld met een 9.5 (van 10) op basis van 1 review!

Advies op maat?

Vrijblijvend en deskundig.

  Bel me terug

   Waarom u kiest voor Stuurman? Overtuig uzelf!

   • afspraak mogelijk op kantoor of thuis
   • beschikbaar in avonduren
   • aantrekkelijk tarief
   • inhuren op uurbasis