Boekhouding uitbesteden

Iedereen die niet van administratieve werkzaamheden houdt heeft het wel eens overwogen: de boekhouding uitbesteden. Toch is dit voor veel mensen een stap die ze niet durven zetten. Ze zijn bang om de controle kwijt te raken of niet genoeg op de hoogte te worden gehouden van hun financiële status.

Niets is minder waar, want bij Stuurman Administratieve Dienstverlening zijn het juist deze aspecten waar wij veel aandacht aan besteden. Onze boekhouder maakt uw administratie overzichtelijk en legt u uit wat de cijfers precies betekenen. Door middel van transparante en snelle communicatie bent u zo altijd op de hoogte van belangrijke zaken.

Boekhouding en administratie uitbesteden: kosten per jaar

Een andere drempel voor veel mensen zijn de mogelijke kosten van een boekhouder per jaar. Uw boekhouding uitbesteden kan echter veel goedkoper dan u denkt. Bij Stuurman Administratieve Dienstverlening hanteren we jaarlijks hele redelijke accountantskosten, zodat onze diensten voor iedereen betaalbaar zijn.

Of u als ZZP’er nu een eenmanszaak runt of als ondernemer een VOF draaiende moet houden: uw boekhouding laten verzorgen door een gespecialiseerde partij is altijd een goed idee. Een extra paar ogen ziet nu eenmaal altijd meer. Maak direct een afspraak met onze boekhouder via 033 – 303 00 90 of het contactformulier.

Boekhouding uitbesteden?
Stuurman Administratieve Dienstverlening!