Administratiekantoor Rotterdam

Een administratiekantoor in Rotterdam is niet al te lastig om te vinden. In deze grote stad wemelt het van de boekhoudkantoren en veel ZZP’ers en andere ondernemers kiezen voor een accountant die zich dicht bij hen in de buurt bevindt. Is dat verstandig? Niet altijd. Want niet de locatie, maar kwaliteit zou de leidraad moeten zijn bij het kiezen van een goede boekhouder.

Dit is de reden dat Stuurman Administratieve Dienstverlening landelijk actief is. Wij willen dat iedereen gebruik kan maken van onze betaalbare diensten en vinden dat iedereen recht heeft op een boekhoudkantoor dat kwaliteit levert. Daarnaast hanteren wij een transparante werkwijze en zijn wij voor onze klanten altijd en overal bereikbaar.

Administratiekantoor Rotterdam: goede boekhouder gezocht?

Zoekt u dus een betrouwbaar administratiekantoor in de regio van Rotterdam of Capelle aan den IJssel? Dan is Stuurman Administratieve Dienstverlening u graag van dienst. Onze ervaren boekhouder fungeert tevens als belastingadviseur. Hierdoor kunnen wij niet alleen uw financiële administratie bijhouden, maar u ook voorzien van het beste fiscale advies.

Van het bijwerken van uw loonadministratie tot het indienen van uw belastingaangifte; voor al uw financiële en boekhoudkundige zaken kunt u bij ons terecht. Direct contact opnemen met onze accountant Anton Stuurman? Doe het via de mail via het contactformulier of bel naar 033 – 303 00 90.

Administratiekantoor Rotterdam?
Stuurman Administratieve Dienstverlening!