Administratiekantoor onderwijs

De onderwijsbranche is een unieke branche die met geen enkele andere sector te vergelijken valt. Scholen en instellingen dienen aan een breed eisenpakket te voldoen, onder andere op het gebied van financiën en administratie. Stuurman Administratieve Dienstverlening bezit veel expertise op dit gebied en is hierdoor hét administratiekantoor voor het onderwijs in Nederland.

Onderwijsinstellingen hebben tegenwoordig te maken met vele uitdagingen. Niet alleen vakinhoudelijk, maar ook financieel zijn er de nodige hobbels op de weg. Dit zorgt ervoor dat niet elke instelling bijloopt op administratief gebied. Dat is zonde, want hierdoor loopt de achterstand in veel gevallen alleen maar verder op.

Administratiekantoor onderwijs: boekhouder gezocht?

Als gespecialiseerd administratiekantoor voor het onderwijs hanteren wij voor educatieve instellingen speciale tarieven. Tegen een bescheiden prijs heeft u op deze manier binnen de kortste keren uw volledige administratie weer op orde. Na het ervaren van dit gemak besluit veel opdrachtgevers ook veel andere financiële werkzaamheden aan ons uit te besteden.

Of u nu vragen heeft op het gebied van de belasting, salarisadministratie, financiële regelgeving of boekhouden: boekhouder Anton Stuurman adviseert u graag op maat. Neem nu contact met hem op via 033 – 303 00 90 of stuur een e-mailbericht via het contactformulier. Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw aanvraag.

Administratiekantoor Onderwijs?
Stuurman Administratieve Dienstverlening!