Administratie ZZP

Administratie ZZP? Als ZZP’er heeft u wel wat anders aan uw hoofd dan het voeren van uw administratie. Het binnenhalen van klanten, het uitvoeren van opdrachten en het ontwikkelen van vaardigheden binnen uw vakgebied: het zijn slechts enkele voorbeelden van zaken die waarschijnlijk hoger op uw prioriteitenlijstje staan.

Toch is de administratie voor elke ondernemer een belangrijk onderdeel van zijn succes of falen. Een goede boekhouding vormt de onmisbare basis voor inzicht in de eigen financiën en eventuele mogelijkheden voor expansie. Het is dus zaak om dit cruciale element van uw bedrijfsvoering niet te onderschatten.

Administratie ZZP: een specialistisch vakgebied

Boekhouden voor zelfstandigen zonder personeel is een specialistische discipline die een goed inlevingsvermogen in uw situatie vereist. Anton Stuurman van Stuurman Administratieve Dienstverlening weet als geen ander wat er van u als ondernemer gevraagd wordt en adviseert u op basis hiervan over de ideale manier om uw boekhouding voor u te verzorgen.

Ons administratiekantoor is gevestigd in Woudenberg maar wij hebben een landelijke dekking. Dit betekent dat u ons kunt inschakelen vanaf elke gewenste locatie in Nederland. Meer weten over ons ZZP boekhoudpakket? Stel uw vraag via ons contactformulier of bel ons op 033 – 303 00 90.

Administratie ZZP? Welkom bij Stuurman Administratieve Dienstverlening!