Loonadministratie

Ingewikkelde arbeidscontracten en onduidelijke regelgeving bezorgen elke werkgever hoofdbrekens. Loonadministratie is een gecompliceerd onderwerp dat de nodige tijd kost om goed in de vingers te krijgen. Toch is een uitgebreide kennis van de materie onontbeerlijk om er een maximaal rendement uit te halen en uw belangen als werkgever optimaal te verdedigen.

Stuurman Administratieve Dienstverlening is de partij bij uitstek die u kan helpen bij het optimaliseren van uw salarisadministratie. Onze boekhouder doet dit inmiddels al een decennium naar volle tevredenheid van opdrachtgevers in verschillende branches. Wij weten dan ook exact hoe we in kunnen spelen op uw wensen.

Loonadministratie laten doen: wat zijn de kosten?

Uw loonadministratie laten doen hoeft helemaal niet veel te kosten, zo blijkt uit de tarieven van Stuurman Administratieve Dienstverlening. Tegen een vast en zeer voordelig tarief per medewerker ontvangt u uw loonstroken digitaal of op papier. Ook voor de loonbelastingaangifte en jaaropgave kunt u uiteraard bij ons administratiekantoor terecht.

Wilt u naast uw salarisadministratie ook uw overige bedrijfsadministratie door onze accountant laten verzorgen? Geen enkel probleem, wij hebben altijd een passend antwoord op al uw financiële vragen. Neem vrijblijvend contact op via 033 – 303 00 90 of contactformulier en bespreek de uitgebreide mogelijkheden.

Loonadministratie?
Stuurman Administratieve Dienstverlening!