Onderwijs consultancy

In toenemende mate is er in ons land behoefte aan onderwijs consultancy. Dat is niet zo vreemd, want er zijn talloze regels waar de educatieve organisaties in ons land rekening mee moeten houden. Niet alleen op inhoudelijk niveau, maar ook op het gebied van financiën en boekhouding. Een goede consultant is in dat opzicht dan ook bepaald geen overbodige luxe.

Een goed voorbeeld van een ervaren consultant is Anton Stuurman, al sinds 2006 actief voor uiteenlopende instellingen binnen de onderwijsbranche. Als geen ander weet hij wat er in de sector speelt en staat hij u terzijde met professioneel advies waarmee u direct uw voordeel doet. Dit is in geen enkel opzicht te vergelijken met de werkzaamheden van een reguliere boekhouder.

Onderwijs consultancy: financieel adviseur nodig?

Veranderende regelgeving en onduidelijk overheidsbeleid zorgen voor veel vraagtekens bij onderwijsinstellingen. Wat is nu de precieze wetgeving en wat is de financiële speelruimte waarbinnen u kunt bewegen? Dit zijn voorbeelden van vragen waarop onze consultant u een helder antwoord kan verschaffen.

Of u nu vragen over boekhouden of de loonadministratie van leraren heeft: Stuurman Administratieve Dienstverlening zorgt ervoor dat u volledige duidelijkheid krijgt. Heeft u belangstelling voor onze onderwijs consultancy, maar heeft u aanvullende vragen? Deze beantwoorden wij graag via het contactformulier of bel ons op 033 – 303 00 90.

Onderwijs consultancy?
Stuurman Administratieve Dienstverlening!Onze klanten beoordelen Stuurman Administratieve Dienstverlening gemiddeld met een 9.5 (van 10) op basis van 1 review!

Advies op maat?

Vrijblijvend en deskundig.

  Bel me terug

   Waarom u kiest voor Stuurman? Overtuig uzelf!

   • afspraak mogelijk op kantoor of thuis
   • beschikbaar in avonduren
   • aantrekkelijk tarief
   • inhuren op uurbasis